diumenge, 7 de juny del 2015

Dia 12 de juny divendres: FESTA CLOENDA CURS 2014-2015

A les 17:30 h festa amb unflables i jocs populars a la pista del col·legi. Hi haurà berenar de coca dolça amb sucs per als alumnes de l’escola.

Posarem una taula per vendre llibres de segona mà, 1 LLIBRE 1 EURO. A partir de les 21.30 h sopar baix del braç “de sobaquillo” a la pista, AL ROMERAL ANIRÀS I EL QUE DUGUES MENJARAS. I després disco-mòbil, rifa, fotos alumnes 6é, ... …

CAL RETIRAR ELS TICKETS DEL SOPAR EN SECRETARIA DE 9.00 A 9.30 des del dilluns 8 de juny al dijous 11 de juny, el dimarts 9 de juny a la seu de l'AMPA de 18.30 h. a 19.00 h. Els tickets seran a 1,50 € per a la gent de fora del col.legi, els alumnes han de retirar el ticket sense cost. La recaptació es destinarà a financiar el lloguer de les taules i cadires. ÉS NECESSARI RETIRAR ELS TICKETS PER SABER EL NOMBRE DE TAULES I CADIRES QUE ENS FAN FALTA, GRÀCIES.

La recaptació de la rifa, 0,50 € tira de 10 números, es destina a la campanya "Cap xiquet sense excursió".


PUNTS A TINDRE EN CONTER-SOPAR CLOENDA:

1. De dilluns 8/06/15 a dijous 11/06/15 de 9 a 9.30 a la secretaria de l'escola i dimarts de 18.30 a 19.00 a la seu de l'AMPA estarem venent tiquets per al sopar de la Cloenda (el sopar és divendres 12/06/15 a partir de 21.30 h a la pista blava del col.le).
2. Tota la gent que vinga al sopar excepte els alumnes del col.le han de comprar un tiquet per 1,50 euros (pares, mares, mestres, iaios, germans, amics...).
3. Els alumnes del col.le han de retirar el tiquet sense cost per saber el nº exacte de cadires i taules que ens faran falta.
4. Tots els alumnes han de vindre acompanyats per un adult que es faça responsable d'ells/elles, en cas contrari no podrà entrar al sopar.
5. Únicament els alumnes de sisé poden vindre soles però hauran de presentar una autorització per escrit del pare/mare/tutor legal que hauran d'entregar a Sofia Moltó (cap d'estudis) al llarg de la propera setmana. En cas contrari, no podran entrar al sopar.
6. Hi hauran taules a la pista i cadires apilades, a mesura que aneu entrant agafeu les cadires i ocupeu les taules necessàries, conteu que som molta gent i hem de cabre tots.
7. Al voltant de la pista trobareu papareres però per favor no són per a clavar la vostra brossa dins i deixar-la allí, cada taula que agafe la seu brossa i la tire al contenidor corresponent fora de l'escola.
8. A la porta d'accés al col.le hi haurà un guàrdia jurat que controlarà les entrades i les ixides, sobre les 22.15-22.30 es tancaran les portes del col.le, si heu de vindre més tard tingau un contacte dins per a que avise al guàrdia jurat i obriga la porta.
9. Recordeu que les mares/pares que organitzem la cloenda no som expert en la matèria: no som organitzadors de "grandes eventos", no som porters, no som cambrers, no som tècnics de sò ni d'imatge, no som brossers ni netejadors... simplement som mares i pares amb molta il.lusió que treballem per a que TOTS els xiquets/xiquetes de l'escola disfruten... Preguem paciència i colaboració. Gràcies.

Us esperem!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada