dijous, 15 de maig del 2014

13 hores esportives del Romeral


Imagen
Aquest cap de setmana celebrem la FESTA DE L'ESPORT a la nostra escola.

Durant dos dies es practicaran diferents esports al col.le, participaran TOTS els alumnes que durant el curs han practicat alguna activitat esportiva en les activitats extraescolars del Romeral i els equips convidats.

DIVENDRES 16 DE MAIG:
-

Bàsquet: A partir de les 17.30 de la vesprada partidets de bàsquets a la pista verda - categoríes alevins, benjamins i pre-benjamins. Escoles/Clubs convidats: Santa Ana, Arnauda, Salessians Sant Vicent i Iris Contestano. Col.labora: SEA.
- Escacs: A partir de les 17.30 h a la porta principal de l'escola o a la rotonda si fà vent, es faran diferents partides d'escacs. Activitat oberta a la participació. Col.labora: Club Ajedrez Alcoy.
- Pilota Valenciana: A partir de les 17.00 h al gimnàs de l'escola - alumnes 4t i 5é de l'escola. Col.labora i organitza: Enrique (mestre del Romeral)

DISSABTE 17 DE MAIG:
- Futbet: A partir de les 9.00 del matí partidets de futbet a la pista verda - categoríes alevins, benjamins i pre-benjamins. Escoles/Clubs convidats: Arnauda, Sant Roc, Sant Vicent i Horta Major. Col.labora: SEA.
- Tennis Taula: A partir de les 10.00 del matí hi haurà montades dos taules de Tennis Taula per als xiquets que vulguen iniciar-se en aquest esport a l'entrada principal de l'escola. Activitat oberta a la participació. Col.labora: Naiça Club Alcoi.

(La activitat de JUDO no participa a les 13 hores esportives del Romeral per tindre un compromís anterior). 

US ESPEREM A TOTS!!!! Per participar o per animar als xiquets que juguen!!!!

Hi haurà medalles i berenar/esmorzar per a tots els participants.

Salut,

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada